Nieuws & blogs

17 dec 2018

VACATURE | IT System Engineer & VACATURE IT Support Specialist


Categorie: Actueel
Ingezonden door: Martijn

Over ICTaurus
ICTaurus is dé IT-partner voor bedrijven met privacygevoelige data die continu beschikbaar, integer en vertrouwelijk moet zijn (ISO 27001 gecertificeerd). We mogen diensten leveren aan meer dan 600 huisartsenpraktijken, veel apotheken en gezondheidscentra. Ook fysiotherapeuten, accountants en financieel adviseurs vertrouwen hun automatisering aan ons toe. We verzorgen graag als ‘trusted advisor’ hun IT of bemiddelen waar nodig. Dat gebeurt door professionals zoals jij die de praktijk kent en graag de tijd neemt om zijn deskundigheid in te zetten voor de klant.
Naast monitoring en proactief beheer (EVA) van de lokale IT-infrastructuur bieden wij Cloud diensten aan zoals: een online desktop (ADA), Hosted Exchange, Secure Mail en Backup Online. Wij geloven dat onze Cloud services in de toekomst veel mogelijkheden voor onze klanten te bieden hebben.
Wij zijn een organisatie met 26 medewerkers verdeeld over twee vestigingen; Amersfoort (hoofdkantoor) en Drachten.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

IT System Engineer 


Kun jij je je verbinden met een team van mensen dat op een inspirerende manier IT ondersteuning biedt aan vooral assistentes, huisartsen, apothekers, gezondheidscentra en een aantal ‘MKB’ bedrijven? En heb jij naast voldoende kennis ook genoeg affiniteit met IT waardoor je gemakkelijk leert en op een professionele manier met je werkzaamheden om kunt gaan?


Denk daarbij aan proactief beheer van Windows georiënteerd lokale netwerken, installatie van allerlei apparatuur, maar ook vormen van Cloud services, Citrix, VMware, Ivanti, etc.
Wat wij vooral nodig hebben, zijn mensen die graag in een team werken en samenwerken vanzelfsprekend vinden. Hierin willen we hoge eisen aan je stellen.
Als jij je weet te verbinden met ons, willen wij graag investeren in jouw ontwikkeling door opleiding, persoonlijke begeleiding en de samenwerking in een leuk team. Samen staan we voor hetzelfde doel: kwaliteit leveren en onze klanten ondersteunen met onze specifieke expertise.

 

Functieomschrijving
Als IT System Engineer werk je vanuit ons kantoor in Amersfoort of ons kantoor in Drachten. Je houdt je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden:
 het ondersteunen van onze klanten zowel remote als op locatie;
 meedraaien in projecten of zelf projectleider zijn/worden;
 uitvoeren van installaties en migraties op locatie;
 voorbereidingen voor installaties uitvoeren, op project niveau en operationeel niveau;
 assistentie verlenen bij allerlei operationele taken;
 plannen, documenteren en administreren van je werkzaamheden.

 

Functie-eisen
 minimaal MBO ICT niveau 4;
 HBO denk- en werkniveau;
 tussen de 25-40 jaar oud;
 een jaar of 5 ervaring;
 een projectmatig denk en werk niveau;
 minimaal een Microsoft MCITP, MSCA of MCSE certificering;
 ervaring met Topdesk, Profit en NCentral is een pré.

 

Hoe kom je over?
Je bent een enthousiaste en stabiele persoonlijkheid die goed voor zichzelf en anderen kan zorgen, en op een positieve manier met klanten en collega’s weet om te gaan: open, eerlijk, flexibel en ontvankelijk in de communicatie met anderen.

 

Dienstverband en arbeidsvoorwaarden
40 uur, 36 of 32 uur is bespreekbaar. Wij bieden bij de start van je dienstverband een halfjaarcontract aan. Verder krijgt je bij ons:
 een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 leer- en ontwikkelmogelijkheden;
 een goede sfeer en betrokken professionele collega’s;
 een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch bedrijf.

 

Reacties
Stuur je motivatie met CV naar mt@ictaurus.nl

Klik hier om de vacature in PDF te bekijken.